تدوین نقشه راه برای تحقق شعار سال با استفاده از نظرات نخبگان و بهکارگیری روشهای پژوهشمحور
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بر تدوین نقشه راه با استفاده از نظرات نخبگان، صاحب نظران و فعالان بخش خصوصی و بهکارگیری روشهای پژوهش محور برای تحقق شعار سال تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، «فرشاد مقیمی» معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، در نشست شورای سیاستگذاری صنایع کوچک، اجرای درست قوانین رفع موانع تولید را یکی از شروط تحقق جهش تولید دانست و افزود: همت، سرمایه، ابتکار و حضور جدی مردم را در عرصه اقتصادی باید وارد کنیم و به فرموده مقام معظم رهبری یک بسیج مردمی در امر اقتصاد برای تحقق جهش تولید باید ایجاد نماییم.
وی، بر استفاده از روشهای پژوهشی برای تحقق ابعاد مختلف شعار سال تأکید کرد و ادامه داد: روی تدوین نقشه راه با استفاده از نظرات نخبگان، صاحب نظران و فعالان بخش خصوصی و بهکارگیری روشهای پژوهش محور برای تحقق شعار سال باید کار کنیم.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، تصریح کرد: جهش تولید مجموعه ای از بایدها و نبایدهاست که باید به درستی و با جامعیت احصاء شوند، در این راستا مجموعه ای از کارها باید انجام گیرد و مجموعه ای دیگر نباید انجام شود.
گفتنی است، محسن صالحینیا و مهدی صادقی نیارکی معاونان سابق صنایع عمومی وزارت صمت، مقیسه مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، شجاعی از موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی و کاکایی و برادران از اساتید و صاحب نظران دانشگاهی در نشست شورای سیاستگذاری صنایع کوچک در کنار معاونان و مدیران سازمان، حضور داشتند.
در این نشست ابعاد متصور برای تحقق شعار سال و شرط جهش تولید از دیدگاه رهبر معظم انقلاب مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
رصد فعالیتهای صنایع کوچک و نحوه تعامل آن با دستگاههای دخیل در امر تولید، پیوست اجتماعی و مشارکت عناصر ذینفع در تحقق جهش تولید، مدیریت افکار عمومی، مشارکت زنجیرهها و نهادهای مرتبط دولتی و خصوصی، تدوین روشهای پژوهش محور با نگاه به بهره وری و پایش مداوم از مهمترین پیشنهادات و موارد مطرح شده در این نشست بوده است.
معافیت مالیات بر ارزش افزوده شارژ دریافتی
شرکتهای خدماتی شهرکهای صنعتی
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، از معافیت مالیات بر ارزش افزوده سهم (شارژ) دریافتی توسط شرکتهای خدماتی شهرک های صنعتی خبر داد.
“فرشاد مقیمی” در نشست با مدیران شرکتهای خدماتی شهرکهای صنعتی با اعلام این خبر، افزود: با پیگیری های انجام شده هزینه (شارژ) دریافتی توسط شرکتهای خدماتی از واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی مستقر در شهرکهای صنعتی بابت ارائه خدمات به آنها(موضوع قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرکهای صنعتی) در فهرست «خدمات» مشمول معاف از مالیات بر ارزش افزوده قرار گرفت.
همه تلاشها و خدمات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و مجموعه شرکتهای تابعه استانی در راستای رشد و شکوفایی بخش تولید و حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان است که به تعبیر مقام معظم رهبری جهادگران عرصه جنگ اقتصادی در شرایط کنونی هستند. مسایل و مشکلات شرکتهای خدماتی دغدغهها و اولویتهای ما نیز میباشد و هر چقدر همبستگی و هم افزایی میان دو طرف با یک نگاه مشترک بیشتر باشد دستیابی به اهداف توسعهای مورد نظر نیز آسانتر خواهد بود.
بدین منظور در ساختار جدید سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مدیریتی مستقل تحت عنوان “شهرکهای غیردولتی و شرکتهای خدماتی” ایجاد شده است تا این ارتباط، تعامل و همافزایی هر چه بیشتر شود و با یک مطالبهگری جمعی مسایل این حوزه حل و فصل گردد. وی، با تأکید بر ضرورت استفاده از تجربیات موفق در اداره شهرکهای صنعتی و تعمیم این تجربیات به سطح شهرکهای صنعتی کل کشور، بیان کرد: به سمت الکترونیکی کردن فرایندهای ارائه خدمات جهت تسریع در امور و تسهیل ارائه خدمات کسب و کار به صنعتگران و فعالان اقتصادی مطابق استانداردهای روز دنیا رفته ایم و در این مسیر به نتایج مثبتی نیز رسیدهایم.
ایجاد ۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی جدید
در ۴ استان کشور در سال ۱۴۰۲
ایجاد هفت شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی جدید در استانهای هرمزگان، اصفهان، کرمان و همدان با تصویب هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در دستور کار قرار گرفت.
در راستای سیاستهای کلی نظام و وزارت صنعت، معدن و تجارت و در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری در نشستهای هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در طول سال ۱۴۰۲ مزین به نام “مهار تورم، رشد تولید”، ایجاد ۷ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی در استانهای هرمزگان، اصفهان، کرمان و همدان به تصویب مجمع عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استانها رسید.