رحمانی: توجه ویژه به صادرات کالاهای صنعتی و معدنی اجرای ۱۵ پروژه ویژه برای حفظ تولید و اشتغال
رضا رحمانی در سفری یکروزه به قم، در دیدار با آیات عظام مکارم شیرازی ، شهرستانی،صافی گلپایگانی،ن وری همدانی، علوی گرگانی وا عرافی گفت: دشمنان محور تحریم های خود را تولید قرار دادند که واحد های تولیدی را تعطیل کنند و بخش دیگر تحریم ها نیز تبادلات مالی را نشانه گرفتها ست. رحمانی افزود: ستادهای لازم را در وزارت صنعت تشکیل داده ایم و اقدامات ما نیز الهام گرفته از فرمایش مقام معظم رهبریا ست که حفظ وضعیت فعلی تولید وا شتغال جهادا ست. مردم و تولید ۹۷رحمانی اضافه کرد: در سال کنندگان همراهی کردند و همکاران ما نیز در وزارت صنعت هر چه در توان داشتند، گذاشتند و سال آینده نیز با تمام توان پای کار ایستاده ایم. به گفته ی وزیر صنعت، معدن و تجارت در سال واحدی که تعطیل شده بود، ۸۰۰ ، یک هزار و۹۷ احیا شد. فعال سازی معادن رحمانی با بیان اینکه فعال سازی معادن کوچک و ۱۵زنجیرها رزش را در دستور کار قرار دادیم، گفت: پروژه ویژه در سال آینده برای حفظ تولید داریم، اگرچه تحریم مشکلاتی راب رای تولیدب وجود آورده است، اما فرصت هایی هم ایجاد کرده است مانند اینکه صادرات را توجیه پذیر کرده و قاچاق را از توجیها نداختها ست. او افزود: تولید پوشاک که عمدتا از خارج انجام می شد را درب رنامه قرار دادیم،ب ه طور مثال چادر مشکی را وارد میکردیم که در حال حاضر برنامه ای با تولیدکنندگان پارچه در پیش گرفتیم و در حال آزمایشب رای تولید پارچه مناسب هستند. وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برای سال آینده تکمیل پروژه های نیمه تمام را در اولویت داریم که به ترتیب درصد پیشرفت، آنها را تکمیل می کنیم. تامین نقدینگی لازم رحمانی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی افزود: تامین نقدینگی یکی از مشکلات واحدهای تولیدی بود که بانک ها باید تامین کنند و تصمیم شد واحد هایی که می توانند تولید کنند وب فروشند، تامینن قدینگی شوند. رحمانی با بیان اینکه مهمترین اقدام ما این است که نگذاریم واحد های تولیدی تعطیل شود، گفت: درب رخی حوزه ها مثل فولاد و پوشاک تولیدن سبت به سال گذشتها فزایش یافتها ست.
اوا فزود:ب رخی صنایع مثلل وازم خانگین یز جا دارد که توسعه پیدا کند. وزیر صنعت ، معدن و تجارت با تاکید برا ینکه سال آینده تمهیداتی برای ادامه تولید اندیشیده شده است، گفت: در حوزه معدنب رنامه ویژها ی داریم که انقلابی در معدن رخ بدهد، صادرات کالاهای صنعتی و معدنی را در برنامه قرار دادیم که برای سالا ینده در داخلب ا تقاضا مشکل داریمب ا صادرات اشتغال را حفظ کنیم. رحمانی با اشاره به تنظیم بازار کالاهای اساسی افزود: در تنظیم بازار کالاهای اساسی جهاد کشاورزی تلاش فراوانی دارند و دارو را وزارت بهداشت انجام می دهد و با انها همکاری داریم و دولت با وجود کمبود هایا رزی، بودجها رزی برای این کالاها اختصاص داده است. ضرورت توجه به تولید آیتا لله مکارم شیرازین یز درا ین دیدار، گفت: تولید باشد درامد وا شتغال می آورد و وابستگی را کم می کند در حالی که اگر تولید با مشکل مواجه شود گرانی بیکاری و… به همراه می آورد. آلمان و ژاپن دو کشور در جنگ جهانی دوم بخش هایی از آنها ویرانه شد، اما امروز پیشرو در عرصه اقتصادی دنیا هستند، چونا ین کشورها تولید خود راا حیا کردند و این باعث شد در سطح اول بیایند. ایت الله مکارم شیرازی تصریح کرد:باید فرایند کاهش تولید به طور کامل عارضه یابی شده وراهکارهای لازم برای طرف شدن این موضوع اتخاذ شود.
این مرجع تقلید اضافه کرد: در کشور ما تولید با مشکلاتی همچون مسائل بانکی، مالیات،ا داره کار و نوسانات ارزی مواجه است. نظارت بر قیمت کالاها ایت الله نوری همدانی نیز با اشاره به لزوم کنترل قیمت ها، گفت: باید در فرایندی بررسی شود کالایی که تولید شده چقدر هزینه داشته است و در تمام کشور با یک قیمت به فروش برسد. ویا فزود:ب ایدب ه قیمت کالا و خدماتن ظارت شود، البته بخشی از مشکلات به مدیریت باز می گردد و ارتباطی با تحریم ندارد. ایتا لله شهرستانیب اا شارهب ه ضرورت تولید کالای با کیفت متذکر شد:برای توسعه صادراتب اید کالای مناسب تولید کنیم. ویا فزود: تولید کالایا ستاندارد زمینه ساز توسعه صادرات خواهد شد و چنین کالایی حتما با استقبال مشتریان در سایر کشورها روبرو خواهد شد. آیت الله صافی گلپایگانی نیز بر گسترش روابط بارکشورها تاکید کرد کهب اید در دستور کار دستگاه سیاست خارجی کشور قرار گیرد. آیت الله علوی گرگانی نیز در دیدار با رضا رحمانی بر استفاده از افراد و مدیران شایسته تاکید کرد و گفت: تولید حساس ترین مساله کشورا ست و باید احیای واحدهای تولیدی درا ولویت قرار گیرد. ویا دامه داد:وزارت صنعت حوزه هایب سیاری دارد و باید حساسیت تولید را مد نظر قرار داد و سیاست های لازم را اتخاذ کرد.