فولاد مباركه از مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب و شفاف است

1 ماه پیش

احمدرضا مدبرنیا ، مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان ضمن بازدید از طرح‌های توسعه فولاد مبارکه با محمد‌یاسر طیب‌نیا مدیرعامل این شرکت دیدار کرد. در آخرین روزهای سال ۱۴۰۲ به فولاد مبارکه آمدیم تا ضمن عرض خدا قوت به مدیران و کارکنان این مجموعه ارزشمند، از همکاری‌ها و تعامل سازنده این مجموعه با اداره کل امور مالیاتی اصفهان قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه ۹۸ درصد بودجه استان در سال ۱۴۰۲ از محل مالیات در نظر گرفته شده بود، گفت: بدون شک همکاری‌های فولاد مبارکه و پرداخت‌های به‌موقع مالیاتی که از سوی این شرکت صورت گرفته منجر به تأمین منابع مالیاتی استان شده است؛ ازاین‌رو بر خود لازم دانستیم که ضمن حضور در فولاد مبارکه از نزدیک از مدیرعامل، معاونان و کارکنان این مجموعه عظیم صنعتی قدردانی کنیم.
مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان تصریح کرد: در ادامه این همکاری‌ها، بنا داریم در سال پیش رو نیز با هم‌افزایی هرچه بیشتر با اداره مالیاتی و فولاد مبارکه، اقدامات ارزشمندتری را برای استان رقم بزنیم. سهم عمده‌ای از وصولی مالیات این اداره کل از محل ارزش‌افزوده و مالیات مستقیمی است که توسط فولاد مبارکه پرداخت می‌شود و این امر باعث شد اداره امور مالیاتی استان در سال ۱۴۰۲ بالغ‌بر ۱۲ هزار میلیارد تومان عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها پرداخت کند که نسبت به سال گذشته رشد ۴۰ درصدی داشته است.
در پرونده‌های مالیاتی فولاد مبارکه
هیچ‌گونه مغایرتی وجود نداشته است
در بخش رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی شرکت فولاد مبارکه، در حال حاضر، با توجه به دفاتر و اسناد و مدارک موجود در بانک اطلاعاتی سازمان مالیاتی استان ۲۳۸ پرونده مالیاتی فولاد مبارکه بسته شده است. نکته قابل‌توجه در این زمینه این است که تمامی مطابقت‌ها صورت گرفته و هیچ‌گونه مغایرتی وجود نداشته و بر اساس همین دفاتر در اجرای ماده ۲۳۸ پرونده مالیاتی فولاد مبارکه به قطعیت رسیده است.
فولاد مبارکه همراه و همیار اداره امور مالیاتی
در توسعه زیرساخت‌های کشور
در جریان این دیدار مدیرعامل فولاد مبارکه نیز ضمن قدردانی از زحمات مجموعه مالیاتی استان گفت: اجرای پروژه‌های توسعه و زیرساختی کشورها از محل درآمدهای مالیاتی تأمین می‌شود و در این میان مجموعه فولاد مبارکه به‌عنوان پیشران کارخانه‌های صنعتی کشور، همواره از مجموعه‌هایی بوده که در زمینه پرداخت به‌موقع مالیات و شفافیت در این حوزه پیشتاز و الگو بوده است.
به گزارش اعتبار به نقل از فولاد مبارکه ، محمدیاسر طیب‌نیا تأکید کرد: همچنان‌که درآمدهای مالیاتی برای اداره و توسعه زیرساخت‌های کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند، فولاد مبارکه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی جهان‌تراز، علاوه بر انجام تعهدات قانونی خود در حوزه مالیات، با سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجه در توسعه زیرساخت‌های کشور، از جمله توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی و نیروگاه برای تولید انرژی موردنیاز صنعت، نقش بی‌بدیلی در این زمینه داشته و همواره همراه و همیار اداره امور مالیاتی بوده است.
در حال حاضر کلیه دیون مالیاتی فولاد مبارکه تسویه شده
معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه نیز در این دیدار با اشاره به عملکرد شفاف فولاد مبارکه در حوزه مالیاتی گفت: در حال حاضر کلیه دیون مالیاتی شرکت تسویه شده و هیچ‌گونه پرونده مالیاتی باز و یا معوق از سنوات قبل وجود ندارد به همین دلیل در حال حاضر، فولاد مبارکه یکی از شفاف‌ترین شرکت‌های کشور در حوزه مالیاتی محسوب می‌گردد.
به گفته مهدی کویتی، در پی عملکرد شایسته فولاد مبارکه در حوزه مالیات، وزیر اقتصاد از عملکرد مالیاتی شفاف فولاد مبارکه به‌طور ویژه تقدیر نمود و پس از آن نیز معاون اول ریاست جمهوری نیز با اهدای لوح تقدیر به مدیرعامل فولاد مبارکه از شفافیت مالیاتی این مجموعه عظیم صنعتی کشور قدردانی کرد.
با سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی فولاد مبارکه انجام شد؛
شروع فعالیت رسمی بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شركتی(cvc) در فولاد مباركه
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: صندوق CVC فولاد مبارکه با دریافت مجوز فعالیت از صندوق‌های پژوهش و فناوری معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد ریالی به‌عنوان بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی به‌صورت رسمی شروع به فعالیت کرد.
محمدیاسر طیب‌نیا اظهار کرد: مجوز فعالیت صندوق پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد با سرمایه ثبتی ۱۰ هزار میلیارد ریال پس از بازدید ناظران کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری صادر شد.
ناظران دبیرخانه کارگروه از فعالیت‌های صورت‌گرفته و زیرساخت‌های صندوق پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه بازدید کردند.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: بررسی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مالی معاملاتی، منابع انسانی و سرمایه‌گذاری، دفتر کار، آشنایی و بررسی تیم کارشناسی صندوق و نرم‌افزار مالی از موضوعات بررسی‌شده در این بازدید بود.
وی ابراز کرد: صندوق CVC فولاد مبارکه بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی است و مجوز این صندوق در پانزدهمین جلسه کارگروه دائمی شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان در خردادماه ۱۴۰۲ مصوب شده بود.
به گفته مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه این شرکت با ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حال همکاری است که این همکاری‌ها منجر به جلوگیری از خروج ارز به میزان ۱۸۰ میلیون دلار شده است.
شایان‌ذکر است صندوق‌های پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی مطابق دستورالعمل مصوب مورخ ۲۲/۱۲/۱۴۰۱ کارگروه دائمی شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان مجوز تأسیس خود را دریافت و تحت نظارت دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری فعالیت می‌کنند.
تاکنون ۱۸ مجوز تأسیس صندوق CVC با مجموع سرمایه ۳٫۸ همت اعطا شده است که از این تعداد ۸ صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر شرکتی موفق به اخذ مجوز فعالیت از دبیرخانه شده‌اند.

0
نویسنده مطلب ادمین