وزیر صمت: سیاست ما حمایت از صنایع کوچک است
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه سیاست ما در وزارت صمت حمایت از صنایع کوچک است، گفت: این صنایع نیاز به سرمایههای بزرگ ندارند و میتوانند با دانشمحور بودن و ایجاد ارزش افزوده به توسعه کشور اقتصادی و اشتغالزایی کشور کمک کنند.
به گزارش اعتبار پرس به نقل از ایرنا، عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، امروز در آیین افتتاح ۲۰ طرح صنعتی، زیرساختی و واحدهای راکد شهرکها و نواحی صنعتی کشور با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۹۴۸ میلیارد تومانی اظهار داشت: امروز روز مبارکی برای صنایع کشور است و به همه دستاندرکاران خدا قوت میگویم کشور ما به خاطر موقعیت جغرافیایی وضعیت خوبی دارد ما در بعضی مناطق مزیت کشاورزی نداریم از این رو باید از ظرفیتها برای توسعه صنعتی و تجارت استفاده کنیم.
وی افزود: سیاست ما در وزارت صمت حمایت از صنایع کوچک است. این صنایع با سرمایه گذاری کمتر اشتغال آفرینی زیادی دارند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه صنایع کوچک چابک هستند، گفت: این صنایع نیاز به سرمایههای بزرگ ندارند و میتوانند با دانشمحور بودن و ایجاد ارزش افزوده به توسعه کشور اقتصادی و اشتغالزایی کشور کمک کنند.
وی تاکید کرد: امروز ٩ طرح زیربنایی با ١٨٨ میلیارد تومان، هفت طرح صنعتی با یک هزار و ٨٣۵ و چهار واحد راکد با ٩٢۴ میلیارد تومان اشتغالزایی ٧٢٣ نفر به بهره برداری میرسانیم، امیدوار هستم بتوانیم در راهبرد وزارت صمت ضمن حمایت از این واحدها، نقاط ضعف آنها را نیز شناسایی و آسیب شناسی کنیم.
علی آبادی بیان داشت: نیاز است تا خوشههای صنعتی تشکیل شده تا زمینه را برای مقاوم کردن صنایع و کاهش هزینهها فراهم میشود. همچنین با رویکرد صنعتی و در قالب نهضتی در وزارت صمت، شهرکهای صنعتی را توسعه و طرحهای نیمه راکد را تکمیل میکنیم و سپس شهرکهای صنعتی جدید را ایجاد خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: در این راستا دستگاههای دیگر را همراه میکنیم تا شاهد توسعه شهرکهای صنعتی باشیم.
وعده وزیر برای رفع چالشهای صنایع در حوزه تامین آب و برق با افتتاح چند طرح بزرگ
علی آبادی گفت: نزدیک به ٩ هزار طرح صنعتی و شرکت های راکد داریم که باید اینها را تکمیل کنیم امروز بخشی از طرح ها به بهره برداری رسید.
وی افزود: شرکت هایی که راکد می شود به خاطر سیاستگذاری نادرست در سطح کلان و یا به خاطر مدیریت نامناسب است که باید احیا شود اما شرکت های دیگر به خاطر سیستم قدیمی راکد مانده است که باید با فناوری های جدید تجهیز شوند.